Cím

1161 Budapest, Hársfavirág utca 53. fsz.1. 1-es kapucsengő

a

Könyvelés

A könyvelési szolgáltatásaink hosszadalmas és érdektelen felsorolása helyett, álljon itt az inkább, hogy miben tudunk Önnek segíteni.
Vagyonosodási vizsgálat
Túl sok a vállalkozás tagi hitele és fél a vagyonosodási vizsgálattól?
Nav bírság
Túl magas a házi pénztára és emiatt NAV bírságra számít?
adó fizetés
Nagy az adózás előtti eredménye, de nem tud sok adót fizetni?
felesleges adminisztráció
Szeretne hatékonyan működni és a felesleges adminisztrációtól megszabadulni?
Felkészült könyvelő kollégáink a jogszabályi lehetőségek maximális kihasználásával folyamatosan azon dolgoznak, hogy megtalálják a megoldást!

Színvonalas munkánk záloga, hogy könyvelő irodánk minőségi és elégedettségi garanciát vállal!

A könyvelés feladatainak megoldása során precíz és felelősségteljes munkára, modern informatikai háttérre, döntéseihez gyors információkra és tanácsokra is számíthat. Kollégáink mindig naprakészek, így bármikor pontos tájékoztatást tudnak adni az aktuális pénzügyi helyzetről.

Ahány könyvelő, annyi szokás, és bár a könyvelői munka alapjai adottak, a könyvelési szolgáltatás minőségében nagy eltérések mutatkozhatnak. A cégalapítástól a beszámoló készítésig munkánkra garanciát vállalunk. Mérlegképes könyvelőink, közgazdászaink, adótanácsadóink komoly szakmai tapasztalattal rendelkeznek.

A könyvelés költségeit csökkentheti akcióink segítségével!

könyvelési akció
köyvelési feladatok

Könyvelési feladatok precíz elvégzése

Szolgáltatásaink kiterjednek a különböző bizonylatok és számlák pontos rögzítésére, valamint azok a hatályos jogszabályok alapján való ellenőrzésére, adóbevallások elkészítésére és beküldésére, adótanácsadásra, bérszámfejtésre, illetve cégalapítással kapcsolatos ügyintézésre. Fontosnak tartjuk, hogy minden ügyfelünkkel szoros, bizalomra épülő kapcsolatot alakítsunk ki, melynek elengedhetetlen része, hogy a munkatársaink időben megkapjanak minden fajta dokumentumot, ami a munkához szükséges.
Szolgáltatásunk keretei között elkészítjük az egyes vállalatvezetők által kért különböző kimutatásokat, illetve eredmény- és mérlegkimutatásokra vonatkozó éves beszámolókat. A folyamatos kapcsolattartás azért is kiemelten fontos, hogy tájékoztathassuk ügyfeleinket a könyvelést, így ügyfeleink vállalkozását is érintő jogszabályi változásokról, illetve adózási követelményekről. Amennyiben a cég működésében valamilyen formájú szabálytalanságot tapasztalunk, úgy természetesen erről tájékoztatjuk ügyfelünket, hogy a hibát minél előbb orvosolni lehessen.

Egyedülálló, garanciális könyvelés

Mivel egy vállalkozás sikere nagyban függ a pénzügyek precíz kezelésétől, egy jó könyvelő kiválasztása komoly befektetésnek bizonyulhat. Teljesen normális, hogy a jogszabályok, így az adózással kapcsolatos törvények is időről időre változnak, ezért minden vállalkozásnak olyan könyvelőre van szüksége, aki biztonsággal tudja követni a változásokat, és azokról megfelelően tájékoztatni ügyfeleit.
Cégünk megfizethető könyvelési díjak mellett vállal garanciát az olyan esetleges kellemetlenségekért, amelyek a mi hibánkból eredhetnek, így Önnek nem kell tartania az adóhatósági bírságoktól. Mindent megteszünk azért, hogy ügyfeleink a lehető legelégedettebbek legyenek könyvelési szolgáltatásunkkal, így Magyarországon egyedülálló módon ügyfeleink elégedettségére is garanciát vállalunk. Próbálja ki szolgáltatásunkat, és ha három hónapon belül meggondolja magát, visszatérítjük a befizetett munkadíjat!
garanciális könyvelés