Cím

1161 Budapest, Hársfavirág utca 53. fsz.1. 1-es kapucsengő

a

Akciók

  1. Nyitólap
  2. Akciók

„Ügyfeleink a következő lehetőségek közül választhatják ki számukra a legkedvezőbb csomagot.”

Cégalapítás

Komoly szakmai háttérrel rendelkező ügyvédünk 50 000 Ft-ért megalapítja cégét, ezt a díjat az első havi könyvelési díjból elengedjük.
Saját ügyvédje van? Az sem probléma, bruttó 50 000 Ft-ig átvállaljuk a cégalapítás díját, melyet az első és második havi könyvelési díjból egyenlő részletben levonjuk.

Ingyenes

Tanácsadás

Cégalapítás előtt, vagy amennyiben nem elégedett könyvelőjével és váltani szeretne, jöjjön el egy személyes tanácsadásra. Adózásban nem igazodik el és segítségre, magyarázatra van szüksége, szintén forduljon hozzánk, a tanácsadás díját (mely nettó 20 000 Ft/óra) az első havi könyvelési díj árából levonjuk, amennyiben velünk köt szerződést.

Ingyenes

Ügyfélszerző akció

Hozzon új ügyfelet és mi egy havi könyvelési díjkedvezménnyel köszönjük meg hűségét.

Ingyenes

Bízza ránk cégügyeit!

 

cégalapítás

Cégalapítás

Most bruttó 15.000 Ft összköltséggel alapíthatja meg vállalkozását, melyet teljes egészében a könyvelés díjából levonunk.
könyvelés

Könyvelés

Szolgáltatásainak hosszadalmas és érdektelen felsorolása helyett, álljon itt inkább az, hogy miben tudunk Önnek segíteni.
Bérszámfejtés

Bérszámfejtés

A javadalmazási struktúra megtervezésénél a foglalkoztatottaknak adott nettó jövedelem maximalizálása is lényeges szempont.
adótanácsadás

Adótanácsadás

Az adótervezés, mint tudomány, egyre nagyobb szerepet kellene, hogy betöltsön a vállalkozások életében.