Cím

1161 Budapest, Hársfavirág utca 53. fsz.1. 1-es kapucsengő

a

Bérszámfejtés

“Bérszámfejteni bárki tud, nem nagy kunszt, a program elvégzi helyettünk” szokták mondani a hozzá nem értők. Ez majdnem igaz is, de a programot valakinek be kell paramétereznie, az adatokat megfelelően kell rögzíteni, hiszen sokféle adózási mód van, jelentős számú adó és járulékfajta van manapság az életünkben, nem mindegy mit fizetünk, amit fizetünk azt a jogszabályi előírásoknak megfelelően tesszük-e és szükséges-e annyi adót fizetni?

A cégtulajdonosok számára általában az a fontos, hogy a nehezen megtalált munkavállalóikat hosszú távon megtartsák, ehhez megfelelő juttatási rendszert kell kialakítaniuk. Szeretne többet fizetni, de túl magas a terhe? Juttasson ésszerűen többet, használja ki a magyar adórendszer minden kedvezményét, adómentes lehetőségét!

Ha a fentiek felkeltették a figyelmét, érdemes felkeresnie irodánkat, szakképzett tb-ügyintézőnk minden fontos információt megoszt Önnel, ami segítheti hatékony gazdálkodását.

Vállaljuk fix havibér számfejtését, egyszerűsített foglalkoztatású, órabéres, műszak pótlékos munkavállaló számfejtését.

 Beléptetéskor kiadjuk a szükséges munkaügyi iratokat.
 Kiléptetéskor minden szükséges iratot átadunk.
 Bérmódosításokhoz biztosítjuk a munkaszerződés módosításokat.
 Határidőre kiadjuk a kedvezményekhez szükséges nyilatkozatokat.
 Munkaügyi KSH jelentéseket intézzük.
 Munkaügyi ellenőrzésben közreműködünk.

Bérszámfejtés
cégalapítás

Cégalapítás

Most bruttó 15.000 Ft összköltséggel alapíthatja meg vállalkozását, melyet teljes egészében a könyvelés díjából levonunk.
könyvelés

Könyvelés

Szolgáltatásainak hosszadalmas és érdektelen felsorolása helyett, álljon itt inkább az, hogy miben tudunk Önnek segíteni.
bérszámfejtés

Bérszámfejtés

A javadalmazási struktúra megtervezésénél a foglalkoztatottaknak adott nettó jövedelem maximalizálása is lényeges szempont.
adótanácsadás

Adótanácsadás

Az adótervezés, mint tudomány, egyre nagyobb szerepet kellene, hogy betöltsön a vállalkozások életében.